Smecheri de Romania..., apropos de presa de la noi...

sâmbătă, 10 ianuarie 2009

A doua zi de Anul Nou, stau si eu in casa si ma odihnesc ca tot omul dupa sarbatori.Mai mult prin pat ,cu televizorul mereu aprins, mai gust cate ceva, mai motai cate un pic, dar ma satur frate...... Asa ceva nu se poate.Pe Realitatea Tv, incepand de la prima ora,pana spre dupa-masa acelasi lucru: smecher de Romania, baieti buni care prinsi in trafic, ba au luat-o pe contrasens, ba au depasit coloane intregi,calcand linia continua. Postul respectiv de televiziune il cheama chiar pe adjunctul sefului politiei rutiere romane care ne explica ce nereguli au facut smecherii astia, ne spune cum trebuie sa circulam, ne explica cum poate el mai bine ce ar trebui facut ca toata lumea sa circule civilizat si sa respecte normele de circulatie.De parca ei, militienii le respecta, vezi foto...


-masina militiei mergand pe linia de tramvai...


-uite unde le-au parcat militienii...

Pai cum plm... sa se respecte lumea legea daca ei nu o respecta? Bine la noi e ceva normal,nu e de speriat. Si apoi ,militienii sunt atat de prosti ca nu ai ce sa le ceri...
O alta chestie m-a frapat la acest post de televiziune, Realitatea Tv si nu numai: aceasta mediatizare iesita din cu acesti oameni care au incalcat legea, mergand pe contrasens, dar care nu au facut nici cel mai mic accident. Pai mi-a stat ala pe sticla toata ziua si a batut apa in piua cu aceste intamplari!!!!!
Dar cand sotia lui Adrian Paunescu a omorat trei persoane acum cativa ani, mergand pe contrasens, au dat o stire mica si atat...Pai cum plm... domnilor? Nu va e rusine?
Sau la fel cand Miron Cosma, alt netrebnic, a calcat si omorat o femeie insarcinata, cate stiri s-au difuzat pe posturile de televiziune?
Ca sa nu mai vorbim de masurile juridice care s-au luat...
Si astfel de exemple sunt cu sutele in presa noastra, nu numai in domeniu rutier, ci absolut peste tot!

Pai cum...plm sa respectam legea si unii pe altii...?
Reflectati...un pic! Iar de profesionalism si deontologie profesionala in presa romaneasca nu se poate vorbi, ca ... nu avem presa... nu avem jurnalisti, noi avem doar gazetari!!!

Numai bine!!!

3 Comments:

Dolan said...

Asa, asa... pai cum plm? :))

Evir11... said...

???

Anonim said...

Ai perfecta dreptate.Dar sa nu uitam ca legiile sunt aplicate numai unora dintre noi,oamenilor de rand pentru ceilalti totul se rezolva.
Mela