Satul arde...Mitica!!!!!!!!!

luni, 12 ianuarie 2009

Preşedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a venit cu propunerea ca salariul şefului LPF să fie mărit până la 15.000 de euro net pe lună, după ce Dumitru Dragomir a avut până acum 3.000 de euro, bani pe care susţine că nu i-a încasat, ci i-a donat cluburilor.
Toţi cei 18 reprezentanţi ai cluburilor din Liga I au votat în unanimitate această propunere.(Sursa: Realitatea.net,12.01.2009,16:39)




Bai frate asa ceva nu am mai pomenit! Dupa ce ca toata lumea urla ca trecem prin momente grele, ca este criza in toate domeniile sau asa sustin unii, toate se scumpesc, oamenii sunt dati in somaj zilnic, gerul nu mai conteneste si gazul se opreste, vine unul ca Borcea cu o asemenea propunere de marire a salariului lui Mitica de la Liga si nu cu oricat , ci cu 500%. Ce neobrazare! Colac peste pupaza, toti presedintii din liga I sunt de acord cu aceasta propunere! Nu pot sa cred!Sunt atatea cluburi care sunt in pragul falimentului si lui Dragomir i se face salariul 180.000 de euro pe an!
Pai cum...plm sa accepti asa ceva Mitica?
Nu te lasa Mitica si doneaza-i si pe astia!

2 Comments:

Anonim said...

Pai vorba ta Marius PLM, criza asta pe uni ai motiveaza sa bage mana in sacul fara fund.
Pana la urma bani aia tot de pe la cluburi ce nu schimba numele la federatie in Cosa Nostra

P.L.M

Dolan said...

Mai naspa e de mine. Am visat acum cateva nopti ca eram la LPF, contracanditatul lui MD...si am castigat.. Doamne ce salariu ma astepta :D