Becalisme...

duminică, 15 februarie 2009

Deranjat de unele întrebări despre transferurile anchetate de DNA, Ioan Becali şi-a ieşit din minti si a facut o criză de nervi într-o emisiune la Sport.ro(vineri,13 februarie), l-a jignit şi i-a aruncat cu lavaliera în faţă moderatorului, Emanuel Terzian.

Astia din familia Becali sunt toti la fel...mahalagii, inculti si foarte departe de lumea civilizata unde bunul simt ar trebui sa-si faca simtita prezenta.

Problema e ca ,desi au niste comportamente deplasate, sunt si persoane cu pretentii de a fi respectati, ca doar ei sunt ...Becali...Cred ca ar fi mai bine sa-i respectam cum ne respecta si ei pe noi, adica prin lipsa de respect...Mai greseste si presa, parerea mea, ca-i baga prea mult in seama pe acesti vagabonzi parveniti care fac numai rau fotbalului romanesc si asa destul de putred si infectat...

Parca il vad pe varu` Gigi, cand se certa cu cei de la Antena1 sau cu Nistorescu...va mai amintiti?


2 Comments:

Floarea bunica said...

Nu se poate!Ti-a facut cineva de urat,ca tu erai fan Becali.Vezi, dupa un timp iti dai seama de valoarea oamenilor,adevaratul lor caracter si educatia implementata,vorba lui Iliescu,persoanei respective.E foarte adevarat proverbul:lupul isi schimba parul,dar naravul ba.

Anonim said...

nu am fost niciodata fan Becali, tachinam lumea din jur pentru ca erau distractivi acesti Becali...tot timpul am sustinut incapacitatea lor culturala si lipsa bunului simt la Becali...