Ce Penibilie...

joi, 3 decembrie 2009





Ce tara de penibili avem!
Ce campanie electorala de cacat se face!
Ce presedinte de doi bani avem!
Ce viitor presedinte de doi bani vom avea! - indiferent de cine iese-
Ce electorat de fraieri avem!
Cate autobuze electorale avem!
Cati bani aruncam pe materiale electorale! - din cei publici-
Cate voturi cumparate avem!
Cati corupti avem!
Cati hoti avem!
Cate jepci avem!
Cate emisiuni de analiza politica avem!
Ce presa de kkt avem!
Cati moguli avem!
Cate dezbateri si confruntari avem!
Cati lideri politici penibili avem!
Cate partide politice avem!
Cate emigrari politice vom avea!
Cati securisti avem!
Cati smecheri avem!
Cata disperare avem!
Cate manele avem!
Si cati de STATE avem!
Cati caini vagabonzi avem!
Cati CAINI avem!
Ce salarii avem! Si ce pensii!
Cate taxe avem!- de platit-
Cate CIORI avem! Si nu le omoara nimeni!!!
WOW, cata MANDRIE avem! Ce tara avem! E cea mai faina! Suntem cei mai tari!
Ce picior de plai avem! Si ce gura de rai! Sa-si bage altii piciorul in ea... Ce smecheri suntem!!!!!!

Cat RAHAT mancam!

Etc,...

Cat de penibil avem!!!!

Si de fapt nu avem nimic!!!!!

3 Comments:

Anonim said...

Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

Anonim said...

Si de ce nu plecati, domnule? Vorbiti prostii. Atatia ati spus ca plecati. Plecati odata! Eu abia astept sa plecati, voi, cei care va denigrati tara in care v-ati nascut.Nu sunteti cu nimic mai prejos decat cei pe care ii criticati. Pentru nimic in lume sa nu injurati tara voastra, caci, daca vorbiti numai despre excremente, de ele o sa aveti parte. Stiu ca doare, dar...nu mai vorbiti atat de urat, caci unui intelectual nu-i sta bine. In loc sa aratati mizeria, care exista, desigur, cultivati frumosul, contribuiti la educarea oamenilor, pe acest blog, de exemplu; nu mai aruncati vorbe urate, ca e plin internetul. Cuvintele frumoase, gandurile de bine, ideile constructive si curajul ne lipsesc. Cei care se considera "treziti" sa faca ceva bun pentru tara, nu sa produca ...rahat pe bloguri. Ca nu are cine sa traga apa. Ramane si pute. Vedeti, de-aceea e nociv internetul, ca voi, pretinsii intelectuali, vorbiti tot precum "ciorile". Nu stiti cat de rau ne faceti tuturor prin acest limbaj. Probabil acesta va este scopul, altfel nu se poate explica. V-ar placea ca fetita dumneavoastra, frumoasa ca un inger, sa foloseasca termenii lui tata? Oare nu va citi mai tarziu? Cand va intreba: Tati, ce inseamna PLM, ce-i veti raspunde? Cum puteti sa va asezati copilul langa PLM si R... Minte aveti, domnule? E timpul sa constientizati greselile si sa va indreptati. Daca nu, tara nu va mai vrea. Se va scutura de tot r... adunat atatea mii de ani in care noi n-am avut curajul sa va spunem adevarul in fata. Va doare? Si pe mine m-a durut cand am citit atatea vorbe grele. Pacat de idei, caci le acopera limbajul. Nu-mi mai trebuie sa nimeresc pe-aici. Multumesc.

Evir11... said...

Draga anonimule, imi permiteti sa va numesc asa, din pacate nu ati inteles nimic... sunteti doar anonim... Multumesc!