Pi(turca) fotbalului romanesc...

duminică, 29 martie 2009

In meciul cu Serbia, Romania nu a jucat NIMIC!!!
Nici o idee de joc, nici un atac conceput, totul la nimereala si mingi aruncate in fata...

Cum plm sa joci cu unul ca Cocis(scuzati cacofonia), care are doua picioare stangi si nu are nici un habar de fotbal? Bai fratilor asta-i chiar paralel cu fotbalul. Sau cu un Mutu care din minutul 20 se tinea de splina? Sau cu un Costea care nu stia unde-i mingea? Sau cu un Rat care nu a fost in stare de o centrare din cele 15 pe care le-a incercat? Sau cu un ... cu aproape toti care au jucat...exceptie facand Radoi, portarul si poate Contra, doar in a doua repriza, si tinerelul de la Pitesti, Tanase. In rest toti pe dinafara...

Cum draqu gandeste Piturca? Piţurcă nu înţelege deloc fenomenul fotbalistic, este ZERO la nivel ca antrenor de cluburi.Vinovat pentru aceste eşecuri pe teren propriu este doar selecţionerul. Material are, degeaba spune el că nu! Este vinovat pentru modul în care a alcătuit primul 11 şi selecţia în general. Naţionala este condusă de un om care nici nu ştie să se scuze. Vine înjură, jigneşte şi crede că a ieşit câştigător. Piţurcă nu ştie cum să atace, ştie doar să apere. Mi-era jenă la meciul cu Olanda de la Europene. Si inca ucigasii fotbalului romanesc(Mircea Sandu si Mitica Dragomir) il mai tin pe banca tehnica a Romaniei.

De ce draqu nu isi da demisia, isi ia banii si ii da lui M.Sandu "dreptul", se duce draqu-lui si sa vina altul. Sa vedem cum e ... dar nu Hagi, ca e antitalent la antrenorat...o fi fost el mare jucator, dar ca antrenor e total opusul jucatorului care a fost. In fine asta e subiectul altei discutii.

Revenind, vreau sa zic ca la meciul cu Lituania, 0-3, nu am scris nimic. M-am gandit la posibilitatea unui accident, dar de unde...echipa nu merge si gata. AFARAAAAA!!!!
Cu Sandu, Mitica, Piturca si toti cei care sunt boala fotbalului nostru!!!

La ce draqu mai cantam imnul inainte de meci, "Desteapta-te Romane", cand noi defilam in continuare cu aceiasi mafiotii? Chiar nu vedem? Chiar nu reusim sa ne trezim?

2 Comments:

Dolan said...

Daca nu-l schimba pe Piturca nu o sa realizam nimic.
Trebuie un alt antrenor, alte viziuni, trebuiesc adusi alti jucatori. E plin campionatul de jucatori de perspectiva. ( exemplu bun fiind si Tanase ).
De ce l-a mai adus pe Maximilian? Ca sa-l bage pe Costea sau pe M. Niculae? :)) Doamne Fereste ce creieri, ce echipa... ce antrenor...
Ce moaca avea cretinul pe banca... In loc sa fie in picioare, sa se agite, sa isi stimuleze jucatorii...
Urat om.
Urata tara.

Evir11... said...

daca era un domn, Piturca isi dadea demisia imediat dupa meci...