Total football...

marți, 10 martie 2009

Dupa meciul FC Brasov-Steaua 1-0, Gigi Becali inca sustinea sus si tare ca echipa sa e valoroasa, ca dispune de un lot puternic, de Champions League, meci in care Steaua a avut un singur sut pe poarta si un sfert de ocazie. Ca sa nu mai spunem ca nu am vazut mai mult de trei pase consecutive complete sau vreo idee de joc. De daruire nici vorba.

Liverpool-Real Madrid 4-0 s-a incheiat de 20 de minute. Oare Becali nu a vazut acest meci? Nu a vazut ce inseamna o echipa de Champions League? Cum draqu nu ii e rusine sa declare ca el are lot de un asemenea nivel? Ori e prost si vorbeste gura fara el, ori e orb, ca tot si-a pus ochelari? Pai cum draqu poti spune asa ceva cand tu ai in lot unul ca Thiago Gomes, adormitul Maicii Domnului, unul ca Lovin care nu stie unde-i mingea, unul ca Ovidiu Petre care joaca tot timpul inapoi, unul ca Dayro Moreno care nu e in stare sa bata un corner, unul ca Petre Marin care e pensionar de un an si ceva, unul ca Kapetanos, scuzati cacofonia, care a atins mingea de trei ori in 90 de minute, unul ca Golanski, etern visator, si exemplele ar putea continua pana maine...

Ce sa mai zic? Uita-te in plm Gigi la devotamentul si daruirea cu care joaca Liverpool, la modul in care un adevarat antrenor stie sa puna o echipa in teren, la seriozitatea cu care se joaca, la forta si conditia fizica care iti trebuie in Champions League. Uita-te in plm la fotbal si invata, si apoi vorbeste ignorantule!!!
Ca sunteti o TURMA de neputinciosi...

2 Comments:

Anonim said...

Felicitari echipei brasovene pentru rezultat, tare m-am bucurat pentru ei.
Steaua nu este pregatita pentru Liga I,iar la Champions League nu cred ca ar trebui sa se gandeasca.Sa nu uitam ca de la Gigi ne putem astepta la orice.

Anonim said...

Sau eu ma las de fotbalul romanesc cu totul, cum nici echipa nationala nu straluceste mai bine ma reprofilez pe echipe din Spania.
Deci "Hai Barcelona"
Sau de ce nu : Navem echipa navem valoare F.C.M Bacau e cea mai tare.