Guvernul disperarii..

luni, 9 martie 2009

Guvernul vrea să elimine privilegiile obţinute de toate categoriile de bugetari care primesc salariu şi pensie în baza legilor speciale. Acesta este motivul pentru care, odată cu legea salarizării unice, magistraţii, parlamentarii şi cadrele MAPN vor fi plătiţi la fel ca orice alt salariat la stat.
Emil Boc: Magistraţii, parlamentarii şi angajaţii MApN vor fi plătiţi ca orice salariat de la stat.
Emil Boc a declarat, duminică seară, într-un interviu televizat, că nu acceptă ca în România să existe două categorii de salariaţi. "Nu avem nevoie în România de doua categorii de demnitari, unii mai şmecheri, cu legi speciale, şi alţii muritori de foame. Avem nevoie de o lege unică a salarizării şi de o lege unică a pensionării, iar sporurile antistres vor fi eliminate prin legea salarizarii unice." Duminica, 08 Martie 2009 21:27 (Realitatea.net)




Nu cred. As vrea s-o vad si pe asta. Avem un guvern disperat, in cautare de solutii menite sa reduca cheltuielile bugetului de stat, in loc elaboreze strategii economice care sa aduca bani la bugetul statului. Pai cum plm sa traiesti doar din economii? Mai trebuie sa si produci ca sa te dezvolti. Ca altfel stagnezi. Este bine ca priministrul vrea sa reduca din cheltuieli, dar in acelasi timp ar trebui sa se gandeasca la dezvoltare si la strategii de relansare economica, la facilitarea dezvoltarii micilor intreprinderi care sa aduca bani la bugetul de stat in perioade de criza.

Nu cred ca va reusi in tentativa lui de a reduce sporurile demnitarilor si bugetarilor. Vor fi greve si balamuc. Si timp pierdut. Fiecare isi va trage focul la oala lui, iar guvernul actual numai de asta nu este capabil. Vom trai si vom vedea. Sper din tot sufletul sa ma insel!!!

5 Comments:

Dolan said...

E vorba de Romania? :)
E cu doua taisuri, oricum tot trebuie sa se faca o diferentiere. Sunt multi care isi merita banii, care au scoala peste scoala...dar sunt si lichele.
Daca e vorba de Romania, nu prea cred.

Floarea bunica said...

Nu cred nimic din ce declara guvernantii.Dumnezeu ne va indruma pasii spre mai bine.Eu sunt totusi optimista.

Evir11... said...

sunt de acord cu diferentierea. nici eu nu prea cred!

Anonim said...

trebuie sa-mi explici te rog care-i treaba cu sporul de antena!

Evir11... said...

de unde draqu sa stiu...acum aud si eu de tampenia asta...