Sezon incheiat in F1

duminică, 2 noiembrie 2008

Astazi s-a incheiat sezonul in Formula 1. Ultima cursa la Interlagos, in Brazilia, casa lui Massa, Barichello si Piquet Jr. Tocmai Massa se afla in lupta pentru titlu contra lui Hamilton, cel care acum un an,pierdea titlul in ultima cursa in favoarea lui Raikonen,colegul lui Massa.Dupa un inceput nebun, pe ploaie, cursa s-a linistit, ploaia s-a oprit, Massa pe primul loc, Hamilton pe patru ,suficient cat sa castige campionatul.Finalul cursei aduce din nou o degringolada totala odata cu revenirea ploii.Massa primul, Hamilton al cincelea se vede depasit in penultimul tur de Vettel, revelatia anului in F1. Locul 6 insemna pierderea campionatului in favoarea lui Massa. In ultimul tur Hamilton, cu o stapanire de sine incredibila, reuseste sa-l depaseasca pe Glock si termina pe 5 castigand campionatul. Pentru un minut Massa a fost campion mondial.
Massa nu a reusit mai mult, si-a facut treaba pana la capat, dar nu a castigat decat o batalie, nu razboiul.Cand era Schumacher la Ferrari, Massa l-a ajutat sa castige, era pilotul numarul 2.Anul trecut l-a ajutat pe Raikonen sa devina campion mondial, fiind numarul 2 din nou. A executat mereu ordinele de echipa, muncind mereu pentru ca altii sa castige, lasandu-se tot timpul pe locul 2. Anul acesta cei de la Ferrari i-au dat o sansa, Raikonen l-a lasat in fata in China, dar tot nu a reusit sa devina campion.


Sunt oameni sortiti sa iasa mereu pe locul 2. Oameni buni, muncitori fideli cu mare potential,dar care nu castiga.Pur si simplu nu reusesc sa duca victoria pana la capat.Massa este unul dintre ei,este dovada ca cei buni sunt mereu pe locul 2.

3 Comments:

Anonim said...

Ma surprinde puterea ta de a-ti imparti timpul liber,e un lucru bun sa scrii,cu toate ca ai tematici foarte diverse si uneori fara legatura,dar nu are nici o importanta.Da-i inainte. Salut!

Evir11... said...

nu e neaparat nevoie ca tematicile sa aiba vreo legatura.ms de aprecieri.ar fi frumos sa-ti cunosc identitatea. numai bine!

Evir11... said...

mai traiesti?!?...